Gespecialiseerd in stofferen
Klassieke meubelen
Moderne meubelen
Volledig op maat

Nieuwe meubels op maat in Wassenaar

Naast het stofferen, bekleden en herstellen van meubels, is Atelier Burgmans er ook voor het realiseren van nieuwe meubels op maat in omgeving Wassenaar. Het realiseren van een nieuw meubel heeft diverse voordelen; Zo wordt het meubel op maat naar de gewenste ruimte gemaakt, kunt u het comfort zelf bepalen en kiest u zelf de gewenste bekleding. Dit gehele proces vindt plaats in eigen beheer. Door het bieden van persoonlijke aandacht, blijft dit gehele proces overzichtelijk. Atelier Burgmans beschikt over een showroom met ruim twintig diverse stof-, leer- en kunstleer collecties. Bent u geïnteresseerd in het laten maken van een nieuw meubel op maat in omgeving Wassenaar? Neem gerust contact op.

Onze ambachtelijke projecten

Is uw bank nog naar wens, maar de bekleding niet…

Lees meer

Nieuw op maat gemaakte kantinebanken. Dankzij de toevoeging van de…

Lees meer

Van koud rood leer naar een mooie patroon stof. Niet…

Lees meer

De versleten stof van de eetkamerstoelen is vervangen voor een…

Lees meer
Klanten met een lach

Wat klanten over ons vertellen

Zelf een beoordeling schrijven? Hier zijn wij erg blij mee. Klik hier om een beoordeling achter te laten.

Rene Torfs

Wij hebben de stoelen en bank van de Camper opnieuw laten bekleden door Atelier Burgmans. Het resultaat vinden wij verbluffend, ruime sortering stoffen en een goed advies.

Annelies Vroom

Super geholpen daar. Een tricot kous had ik nodig. Echt heel blij mee.

Lucia van den Brande

Goede kwaliteit, goede service en vriendelijke mensen.
Super tevreden met mijn 10 opnieuw beklede stoelen.

Maurice H.

Goede service en fantastisch werk levert dit familie bedrijf, erg vriendelijke eigenaar, goed bereikbaar (doorschakelen systeem)

Huib van Leeuwen

Geweldige goede vakmensen, top service en ook nog betaalbaar. Top!!

Banken op maat in Wassenaar

Het kiezen voor de juiste bank brengt veel aandacht met zich mee. Is de bank de juiste maat? Is de bank niet te diep en te laag? Zit deze vervolgens ook nog naar wens, en is deze leverbaar in de juiste stof? Dit zijn vragen waar veel mensen tegenaan lopen bij het aanschaffen van een nieuwe bank. Atelier Burgmans biedt u graag de juiste hulp tot het samenstellen van uw nieuwe bank op maat. Samen met u wordt gekeken naar de juiste diepte van de bank, het comfort en de keuze voor de bekleding die past bij hun interieur. Meubel op maat laten maken doe je bij Atelier Burgmans!

Stoelen of fauteuils op maat in Wassenaar

Wilt u graag een stoel of fauteuil meubel op nieuw gemaakt? Atelier Burgmans helpt u graag bij het realiseren van uw stoel of fauteuil in omgeving Wassenaar. Belangrijk bij het maken van een stoel of fauteuil op maat, is om rekening te houden met de functie van het meubel. Wilt u graag een stoel om actief op te zitten? Of wilt u graag een fauteuil waar u op gemak een boek in kunt lezen? Deze factoren zijn bepalend voor de uitwerking van het meubel op maat. Bij het maken van een stoel of fauteuil in omgeving Wassenaar, houdt Atelier Burgmans ook rekening met de gebruikers van het meubel. Een lang persoon zal het namelijk prettiger vinden als de rugleuning hoger is en de zitdiepte dieper is dan gebruikelijk. In goed overleg en met het juiste advies, helpt Atelier Burgmans u graag met realiseren van uw stoel of fauteuil op maat in Wassenaar.

Barkrukken op maat in Wassenaar

Bij Atelier Burgmans bent u naast bekleden, stofferen en herstellen, ook op het juiste adres voor het maken van barkruk meubels op maat in Wassenaar. Door het toevoegen van barkrukken aan de ruimte ontstaat een leuk effect in hoogte verschillen. Barkrukken zoals wij deze uit het bruin café kennen, zijn nu een stuk moderner en zijn hierdoor een subtiele eyecatcher in het interieur. Barkrukken zijn veel zichtbaar aan kookeilanden, en geven door de hoge poten een luchtig effect aan de ruimte. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het realiseren van barkrukken op maat of andere meubels op maat in Wassenaar? Neem hiervoor gerust contact op.

Eettafelbanken op maat in Wassenaar

Om ruimte in de eetkamer te besparen, wordt vaak een eettafelbank tegen de muurzijde geplaatst. Ook biedt een eettafelbank de perfecte gelegenheid om langer na te tafelen, spelletjes te spelen, en in een goede houding met elkaar te eten. Door rekening te houden met maten van uw tafel en de verdere ruimte, wordt de eettafelbank mooi passend in de ruimte. Als extra toevoeging kan er gekozen worden om de eettafelbank bijvoorbeeld te bekleden met knopen of stiksels. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw ruimte met betrekking tot een eettafelbank op maar in Wassenaar? Neem gerust contact op per telefoon, mail of WhatsApp.

Sofa’s op maat in Wassenaar

Heeft u een ruimte in uw huis in Wassenaar waar u niet goed van weet hoe u deze ruimte moet opvullen? Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een sofa meubels op maat. Een sofa is een luxe zitmeubel waarmee u een statement kunt maken in de ruimte. Door een sofa op maat te maken en deze bijvoorbeeld te voorzien van een mooie velours stof, wordt de sofa een echte eyeketcher in Wassenaar.

Horecabanken op maat in Wassenaar

Bent u voor uw horecagelegenheid op zoek naar een meubel op maatl waar veel mensen op kunnen plaatsnemen, die comfortabel zit, maar toch niet te veel ruimte in beslag neemt? Atelier Burgmans is gespecialiseerd is het maken van horecabanken met verschillende lengtematen. Bij het realiseren van een horecabank in Wassenaar houdt Atelier Burgmans rekening met het kiezen van de juiste materialen. Zo beschikt Atelier Burgmans over stoffen die extra geluiddempend zijn, gemakkelijk zijn in onderhoud, en stevig geproduceerd. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een stalen onderstel van de banken, om een luchtig effect te geven, en tegelijkertijd extra stevig in de constructie te zijn. Kan Atelier Burgmans u helpen bij het maken van een horecabank meubel op maat in Wassenaar? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend bezoek.

Hoofdborden op maat in Wassenaar

Naast zitmeubels maakt Atelier Burgmans ook hoofdborden op maat in Wassenaar. Zo kunt u uw bed een hele andere uitstraling geven. Door het hoofdbord in een gewenste maat en in een gewenste vorm te realiseren, wordt het een uniek product. Daarnaast is het mogelijk om bij het maken van een hoofdbord op maat dikte verschillen toe te voegen. Hierdoor krijgt het hoofdbord een 3D-effect. Wilt u graag een vrijblijvende offerte voor het maken van een hoofdbord meubel op maat in Wassenaar? Vul dan het contactformulier in.

Tv-lift op maat in Wassenaar

Wilt u graag een tv toevoegen in uw slaapkamer, maar mag deze niet zichtbaar zijn? Atelier Burgmans is gespecialiseerd in het maken van een tv-lift en andere meubels op maat. Door een tv-lift te maken in een bekleed omhulsel, zal de tv-lift niet zichtbaar zijn zonder de tv-lift te gebruiken. Zo wordt de tv-lift praktisch maar ook een mooie verschijning in de ruimte. Heeft u vragen voor het maken van een tv-lift op maat in Wassenaar? Atelier Burgmans bespreekt graag vrijblijvend de mogelijkheden met u door.

Poefen op maat in Wassenaar

Poefen hebben diverse functies. Een poef kan dienen als salon- of bijzettafel of als zit plek. Het fijne aan een poef is dat deze gemakkelijk kan worden aangeschoven bij de andere meubels. Door het realiseren van een poef op maat in omgeving Wassenaar kunt dezelfde gewenste functie bepalen. Door bij de poef op maat eventueel een deksel toe te voegen in het ontwerp, kan de poef ook worden voorzien van een inhoud. Atelier Burgmans maakt regelmatig poefen op maat in Wassenaar in diverse maten. Zo kan er gekozen worden voor verschillende vormen. Denk bijvoorbeeld aan een rond model, een vierkant of een rechthoek vorm. Door de gewenste maten en vorm samen te voegen met de gekozen bekleding, wordt de poef een onmisbaar meubel in de ruimte. Wilt u graag een poef of ander meubel op maat laten realiseren in de omgeving Wassenaar? Atelier Burgmans helpt graag bij het realiseren van uw poef.