Gespecialiseerd in stofferen
Klassieke meubelen
Moderne meubelen
Volledig op maat

Kussens laten bekleden

Het verschil tussen uw kussens bekleden en stofferen

De termen stofferen en bekleden worden vaak met elkaar verward. Zo betreft het stofferen alleen het binnenwerk van het meubel. Denk hierbij aan het binnenkussen van het kussen die mogelijk niet meer de juiste hardheid bieden. Met de term ‘kussen bekleden’ doelt men puur op het vervangen van de bekleding van het meubel. Zo krijgt het kussen een nieuw uiterlijk door middel van een nieuwe stof, maar blijft het binnenwerk ongedeerd.

Onze ambachtelijke projecten

Steeds vaker zien wij dat er aan de eettafel houten…

Lees meer

De tandartsstoel, ofwel de behandelunit, is een belangrijk gereedschap van…

Lees meer

Atelier Burgmans is er niet alleen voor zitmeubelen van binnenshuis….

Lees meer

Bij het vak meubelstofferen wordt vaak gedacht aan het bekleden…

Lees meer
Klanten met een lach

Wat klanten over ons vertellen

Lucia van den Brande

Goede kwaliteit, goede service en vriendelijke mensen.
Super tevreden met mijn 10 opnieuw beklede stoelen.

Maurice H.

Goede service en fantastisch werk levert dit familie bedrijf, erg vriendelijke eigenaar, goed bereikbaar (doorschakelen systeem)

Huib van Leeuwen

Geweldige goede vakmensen, top service en ook nog betaalbaar. Top!!

Kussens opnieuw bekleden

Heeft u kussens die nodig opnieuw voorzien moeten worden van een nieuwe bekleding? Uw kussens opnieuw bekleden is zeker mogelijk. Atelier Burgmans heeft ruime ervaring in het bekleden van kussens in diverse maten en vormen, hierdoor is alles mogelijk. Door samen met u de mogelijkheden door te spreken wat betreft de stofkeuzes en de gewenste afwerkingen, maakt u uw kussens helemaal als nieuw en naar eigen smaak. Naast het bekleden is het ook mogelijk om de binnenkussens te vervangen voor nieuw schuimmateriaal indien gewenst en indien nodig. Uiteraard zal Atelier Burgmans op voorhand de mogelijkheden en bijkomende kosten met u doorlopen, om een goed overzicht te behouden.

Tuinkussens opnieuw bekleden 

Zitten uw tuinkussens nog heerlijk, maar is de stof van de kussens verkleurd? Bij Atelier Burgmans kunt u terecht voor het opnieuw bekleden van uw tuinkussens. Bij het bekleden van de tuinkussens is het van belang om te kiezen voor een passende bekleding. Zo beschikt Atelier Burgmans over diverse collecties van buitenstoffen. Deze stoffen zijn extra bestand tegen uv-straling en een plaatselijke regenbui. Hierdoor zullen de tuinkussens langer meegaan. Denkt u na om uw tuinkussens opnieuw te bekleden, maar heeft u enige vragen? Neem hiervoor gerust contact op.

Bootkussens opnieuw bekleden 

Is de bekleding van uw bootkussens niet meer naar wens? Zijn deze verkleurd of misschien wel beschadigd? Atelier Burgmans begrijpt dat dit een verkeerde uitstraling kan geven. Door het opnieuw bekleden van de bootkussens met een goede buitenstof, krijgt de boot een hele luxe uitstraling. De buitenstoffen zijn verkrijgbaar in diverse prints en kleuren, waardoor gecombineerd mag en kan worden. Heeft u vragen omtrent het bekleden van bootkussens? Atelier Burgmans is bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp.

 

Caravankussens opnieuw bekleden

Wilt u graag uw caravankussens opnieuw laten bekleden? Dit is bij Atelier Burgmans zeker mogelijk. Vaak ziet Atelier Burgmans dat caravankussens keurig pas gemaakt zijn, maar dat de bekleding verouderd is. Door de caravankussens opnieuw te bekleden, krijgt de caravan een frisse uitstraling. Dit kan onder andere door stoffen te combineren in dezelfde kleurtrant. Atelier Burgmans beschikt over een showroom vol diverse stoffen collecties waarvan de stoffen stevig getest worden op kwaliteit en onderhoud. Zo kan samen met u gekeken worden de beste stof voor uw caravankussens. Wilt u uw caravankussens opnieuw bekleden

 

Camperkussens opnieuw bekleden

Wilt u graag uw camperkussens opnieuw laten bekleden? Dit is bij Atelier Burgmans zeker mogelijk. Vaak ziet Atelier Burgmans dat camperkussens keurig pas gemaakt zijn, maar dat de bekleding verouderd is. Door de camperkussens opnieuw te bekleden, krijgt de camper een frisse uitstraling. Dit kan onder andere door stoffen te combineren in dezelfde kleurtrant. Atelier Burgmans beschikt over een showroom vol diverse stoffen collecties waarvan de stoffen stevig getest worden op kwaliteit en onderhoud. Zo kan samen met u gekeken worden de beste stof voor uw camperkussens. Wilt u uw camperkussens opnieuw bekleden? Atelier Burgmans denkt graag met u mee.

Hoe werkt Atelier Burgmans?

Wilt u graag uw kussens bekleden maar weet u niet hoe dit in zijn werk gaat? Dat begrijpt Atelier Burgmans goed. Zo staat naast kwaliteit bij Atelier Burgmans het persoonlijke contact voorop. Door alles duidelijk met u te bespreken en op voorhand eerst een vrijblijvende offerte op te stellen, komt u niet voor verassingen te staan. 

Kussens stofferen kosten

Wilt u mogelijk uw kussens opnieuw bekleden? Atelier Burgmans begrijpt heel goed dat u graag op voorhand een overzicht heeft van de komende kosten. Door het toezenden van informatie en afbeeldingen van uw kussens, per mail, WhatsApp of door het invullen van het contactformulier, kan een vrijblijvende offerte voor u worden opgesteld. Bent u niet in de gelegenheid tot het toezenden van informatie en afbeeldingen? Dan komt Atelier Burgmans graag vrijblijvend bij u langs voor het opstellen van een vrijblijvende offerte.