Gespecialiseerd in stofferen
Klassieke meubelen
Moderne meubelen
Volledig op maat

Meubelen bekleden Poeldijk

Met ruim dertig jaar ervaring is Atelier Burgmans gespecialiseerd is het bekleden van meubelen in omgeving Poeldijk. Door het opnieuw bekleden van uw meubel geeft u het meubel een tweede kans. Hierdoor is het bekleden duurzaam. Atelier Burgmans hecht hiernaast veel waarde aan het juiste comfort. Zo wordt op voorhand samen met u gekeken naar de kwaliteit van uw meubel. Is naast het bekleden ook van belang dat er een nieuw zitkussen wordt toegevoegd aan uw stoel? Dan zal Atelier Burgmans u graag adviseren van de mogelijkheden. Daarnaast kunt u het meubel een eigen draai geven door zelf een bekleding te kiezen. Atelier Burgmans beschikt over een showroom met ruim twintig diverse stof-, leer- en kunstleer collecties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het bekleden van uw meubel in omgeving Poeldijk? Neem hiervoor gerust contact op.

Onze ambachtelijke projecten

Is uw bank nog naar wens, maar de bekleding niet…

Lees meer

Nieuw op maat gemaakte kantinebanken. Dankzij de toevoeging van de…

Lees meer

Van koud rood leer naar een mooie patroon stof. Niet…

Lees meer

De versleten stof van de eetkamerstoelen is vervangen voor een…

Lees meer
Klanten met een lach

Wat klanten over ons vertellen

Zelf een beoordeling schrijven? Hier zijn wij erg blij mee. Klik hier om een beoordeling achter te laten.

Rene Torfs

Wij hebben de stoelen en bank van de Camper opnieuw laten bekleden door Atelier Burgmans. Het resultaat vinden wij verbluffend, ruime sortering stoffen en een goed advies.

Annelies Vroom

Super geholpen daar. Een tricot kous had ik nodig. Echt heel blij mee.

Lucia van den Brande

Goede kwaliteit, goede service en vriendelijke mensen.
Super tevreden met mijn 10 opnieuw beklede stoelen.

Maurice H.

Goede service en fantastisch werk levert dit familie bedrijf, erg vriendelijke eigenaar, goed bereikbaar (doorschakelen systeem)

Huib van Leeuwen

Geweldige goede vakmensen, top service en ook nog betaalbaar. Top!!

Banken bekleden in Poeldijk

Zit uw bank nog heerlijk, maar is de bekleding niet meer naar wens? Atelier Burgmans helpt u graag met het opnieuw bekleden van uw bank in omgeving Poeldijk. Dit geldt ook voor de grote merken als bijvoorbeeld Rolf Benz, Leolux en Artifort. Bij het bekleden van uw banken is het heel belangrijk om te kiezen voor een geschikte bekleding. Heeft u bijvoorbeeld kinderen of staat de bank op een plaats met veel daglicht? Dit zijn enkele factoren die een rol spelen bij het maken van een keuze voor de juiste bekleding van uw banken. Wilt u graag uw meubelen laten bekleden in omgeving Poeldijk? Bij Atelier Burgmans bent u hiervoor dan ook op het juiste adres.

Stoelen, fauteuils of relaxfauteuils bekleden in Poeldijk

Atelier Burgmans komt vaak familie-erfstukken tegen bij het bekleden van stoelen, fauteuils of relaxfauteuils in omgeving Poeldijk. Vooral bij deze meubels is het dan van belang om de meubels tot een mooi eindresultaat te brengen. Door uw stoel opnieuw te bekleden wordt de klassieke stoel in een nieuw jasje gestoken zonder de pracht van het meubel te verliezen. Bent u benieuwd naar wat Atelier Burgmans voor u kunt betekenen? Neem gerust contact op.

Eetkamerstoelen bekleden in Poeldijk

Passen na de verhuizing de eetkamerstoelen niet meer bij het nieuwe interieur maar vind u het zonde om de stoelen in te ruilen? Geef uw eetkamerstoelen een tweede kans! Door de eetkamerstoelen opnieuw te bekleden in omgeving Poeldijk met een mooi passende stof zijn de eetkamerstoelen weer als nieuw. Dankzij de nieuwe technologie zijn de nieuwste stoffen gemakkelijk schoon te maken. Dit biedt de mogelijkheid om een bekleding te kiezen die op het oog eenvoudig vuil zal raken, maar in werkelijkheid praktisch en stijlvol is. Uw meubelen voorzien van een nieuwe bekleding? Atelier Burgmans helpt u graag bij het realiseren van het opnieuw bekleden van uw eetkamerstoelen in omgeving Poeldijk.

Bedden bekleden in Poeldijk

Is uw houten bed ombouw niet meer naar wens en bent u toe aan wat sfeervollers? Door het bekleden van de ombouw geeft het bed een hele andere uitstraling af aan de ruimte. Maar ook het opnieuw bekleden van een bed in Poeldijk die op dit moment al voorzien is van een andere bekleding, kunt u terecht bij Atelier Burgmans. Samen met u kijkt Atelier Burgmans graag naar de mogelijkheden tot het bekleden van uw bed in Poeldijk.

Bankstel bekleden in Poeldijk

Is uw bankstel toe aan een nieuwe bekleding in omgeving Poeldijk? Atelier Burgmans denkt graag met u mee wat betreft de mogelijkheden. Zo kan het bijvoorbeeld erg mooi zijn door verschillende stoffen samen te combineren bij het bekleden van het bankstel. Daarnaast zijn bankstellen dé meubels waar het meeste gebruik van wordt gemaakt in huis. Bij het bekleden de meubelen is het dan ook van belang rekening te houden met de juiste bekleding. Hiernaast zal Atelier Burgmans samen met u kijken naar het comfort van uw bankstel. Is het bijvoorbeeld nodig de zitkussens op te vullen of de rugkussens te vervangen? Dan zal Atelier Burgmans een advies op maat bieden.

Autostoelen bekleden in Poeldijk

Heeft u liever een leren bekleding op uw autostoel in plaats van de huidige stoffen bekleding? Het opnieuw bekleden van autostoelen in omgeving Poeldijk is bij Atelier Burgmans mogelijk. Maar ook het deels bekleden van de autostoelen is mogelijk. Heeft de autostoel bijvoorbeeld een klein brandgaatje? De kans is dan aanwezig dat dit steeds verder zal scheuren. Door het gedeelte van de stoel opnieuw te bekleden, is de stoel weer klaar voor een nieuwe rit! Hiernaast komt Atelier Burgmans ook regelmatig autostoelen tegen van oldtimers. Door de meubelen opnieuw te bekleden met bijpassende bekleding, wordt de oldtimer weer in ‘oude staat’ gebracht.

Hoofdborden op maat in Poeldijk

Zitten uw tuinkussens nog heerlijk, maar zijn de kussens verkleurd? Bij Atelier Burgmans kunt u terecht voor het opnieuw bekleden van uw tuinkussens in omgeving Poeldijk. Bij het bekleden van de tuinkussens is het van belang om te kiezen voor een passende bekleding. Zo beschikt Atelier Burgmans over diverse collecties van buitenstoffen. Deze stoffen zijn extra bestand tegen uv-straling en een plaatselijke regenbui. Hierdoor zullen de tuinkussens langer meegaan. Bent u benieuwd naar de buitenstoffen voor het bekleden van uw tuinkussens in omgeving Poeldijk door Atelier Burgmans? Dan bent u van harte welkom in de showroom.

Bootkussens bekleden in Poeldijk

Is de bekleding van uw bootkussens niet meer naar wens? Zijn deze verkleurd of misschien wel beschadigd? Atelier Burgmans begrijpt dat dit een verkeerde uitstraling kan bieden. Door het opnieuw bekleden van de bootkussens in omgeving Poeldijk met een goede buitenstof, krijgt de boot een hele luxe uitstraling. De buitenstoffen zijn verkrijgbaar in diverse prints en kleuren, waardoor gecombineerd mag en kan worden. Heeft u vragen omtrent het bekleden van bootkussens in omgeving Poeldijk? Atelier Burgmans is bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp.

Caravankussens of camperkussens bekleden in Poeldijk

Wilt u graag uw caravankussens of camperkussens opnieuw laten bekleden in omgeving Poeldijk? Dit is bij Atelier Burgmans zeker mogelijk. Vaak ziet Atelier Burgmans dat caravankussens of camperkussens keurig pas gemaakt zijn, maar dat de bekleding verouderd is. Door deze kussens opnieuw te bekleden, krijgt de camper of caravan een frisse uitstraling. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot het bekleden van uw caravankussens of camperkussens in Poeldijk? Atelier Burgmans denkt graag met u mee.

Kosten van bekleden in Poeldijk

Heeft u mogelijk interesse tot het bekleden van uw meubelen? Atelier Burgmans begrijpt heel goed dat u graag op voorhand een overzicht heeft van de komende kosten. Door het toezenden van informatie en afbeeldingen van uw meubelen, per mail, WhatsApp of door het invullen van het contactformulier, kan een vrijblijvende offerte voor u worden opgesteld. Bent u niet in de gelegenheid tot het toezenden van informatie en afbeeldingen? Dan komt Atelier Burgmans graag vrijblijvend bij u langs voor het opstellen van een vrijblijvende offerte.