Gespecialiseerd in stofferen
Klassieke meubelen
Moderne meubelen
Volledig op maat

Bank repareren

Is de bekleding van uw meubel nog naar wens maar is het comfort niet meer zoals dit ooit was? Bij Atelier Burgmans is het mogelijk om alleen het binnenwerk van uw meubel te herstellen. Zo blijft de bekleding behouden, maar biedt uw meubel weer het juiste comfort. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot het repareren van uw bank? Atelier Burgmans denkt graag met u mee.

Onze ambachtelijke projecten

Steeds vaker zien wij dat er aan de eettafel houten…

Lees meer

De tandartsstoel, ofwel de behandelunit, is een belangrijk gereedschap van…

Lees meer

Atelier Burgmans is er niet alleen voor zitmeubelen van binnenshuis….

Lees meer

Bij het vak meubelstofferen wordt vaak gedacht aan het bekleden…

Lees meer
Klanten met een lach

Wat klanten over ons vertellen

Lucia van den Brande

Goede kwaliteit, goede service en vriendelijke mensen.
Super tevreden met mijn 10 opnieuw beklede stoelen.

Maurice H.

Goede service en fantastisch werk levert dit familie bedrijf, erg vriendelijke eigenaar, goed bereikbaar (doorschakelen systeem)

Huib van Leeuwen

Geweldige goede vakmensen, top service en ook nog betaalbaar. Top!!

Bank opvullen

Bevalt uw huidige bank bekleding nog goed, maar merkt u dat de zitkwaliteit achteruit is gegaan in de loop der jaren? Ook hierbij kan Atelier Burgmans u helpen. Door kan kunt u ook alleen de bank opvullen. Dit houdt in dit geval in dat bijvoorbeeld het schuimmateriaal van de zitting vervangen wordt door nieuw schuimmateriaal. Het prettige hierbij is dat u het gewenste comfort zelf kunt bepalen, maar de bank zal zitten naar uw wens.

Het opvullen van de bank geldt uiteraard niet alleen voor het materiaal van de zitting. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld de rugleuning of de armleggers van de bank op te vullen.

Bank stof reparatie

Naast het bekleden van meubelen is het bij Atelier Burgmans ook mogelijk om de huidige stof te repareren. Heeft u bijvoorbeeld een stiknaad in de bank die open is gegaan? Hiervoor draait Atelier Burgmans zijn handen niet om. Daarnaast kan het ook zijn dat de armleuning van uw bank een scheur heeft in de bekleding, maar u graag niet de gehele bank laat bekleden. In dit geval kan het een optie zijn om alleen de armleuningen van de bank te bekleden met een passende bekleding. Heeft de stof van uw bank een reparatie nodig? Neem gerust contact op via het contactformulier. Zo kan samen met u gekeken worden naar de mogelijke opties voor uw bank.

Bank doorgezakt

Het kan zomaar gebeuren. De bank is plotseling of door de jaren heen ingezakt. Dit kan naast het materiaal voor de zitting ook de onderzitting betreffen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er een deel van de houten constructie in de onderzitting is gebroken. In dit geval is het onnodig om de bank te vervangen. Door de onderzitting van de bank te repareren is de doorgezakte bank weer als vanouds. Uiteraard snapt Atelier Burgmans dat het van buitenaf lastig is te zien wat er met de bank is gebeurd. Door een vrijblijvend bezoek kan het probleem worden vastgesteld, waarna samen met u besproken kan worden hoe dit eventueel kan worden opgelost. De mogelijke kosten voor het repareren van de bank zullen op voorhand met u besproken worden en getoond worden in een vrijblijvende offerte. Zo weet u bij eventueel akkoord voor het herstellen van de bank wat de totale kosten zullen bedragen na afloop van de reparatie.

Duurzaamheid van de bank herstellen

Zowel het bekleden als de bank repareren is economisch verantwoord. Door het bekleden van uw meubel met een stof, leer of kunstleer naar keuze, biedt u het meubel een tweede leven. Door de bank te herstellen, en de bekleding te behouden, kan het meubel ‘nog een rondje verder’. Hierdoor worden meubelen bespaard en niet onnodig weggegooid. Daarnaast vindt Atelier Burgmans het belangrijk om de herkomst van de materialen te weten. Door op een bewuste manier in te kopen wordt de afvalstroom zo veel mogelijk bepekt. Het restafval wordt zoveel mogelijk gerecycled en gescheiden.

Hoe werkt Atelier Burgmans?

Wilt u graag uw bank laten repareren maar weet u niet hoe dit in zijn werk gaat? Dat begrijpt Atelier Burgmans heel goed. Zo staat naast kwaliteit bij Atelier Burgmans het persoonlijke contact voorop. Door alles duidelijk met u te bespreken en op voorhand eerst een vrijblijvende offerte op te stellen, komt u niet voor verassingen te staan. Wilt u graag weten wat Atelier Burgmans voor u kunt betekenen met betrekking tot de bank repareren? Mail, bel of WhatsApp gerust.

Kosten bank repareren

Overweegt u om uw bank te laten repareren, maar wilt u graag weten wat de bijkomende kosten hiervoor zijn? Atelier Burgmans maakt het graag zo overzichtelijk mogelijk. Door eerst een vrijblijvende offerte op te stellen, krijgt u een overzicht van de totale kosten. Wilt u uw bank laten repareren en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Door het toezenden van informatie, wensen en afbeeldingen van uw bank per mail, WhatsApp of door het invullen van het contactformulier, kan een vrijblijvende offerte voor u worden opgesteld. Bent u niet in de gelegenheid tot het toezenden van informatie en afbeeldingen? Dan komt Atelier Burgmans graag vrijblijvend bij u langs voor het opstellen van een vrijblijvende offerte.