Gespecialiseerd in stofferen
Klassieke meubelen
Moderne meubelen
Volledig op maat

Meubelen stofferen Naaldwijk

Is de bekleding van uw meubel nog naar wens maar is het comfort niet meer zoals dit ooit was? Bij Atelier Burgmans is het mogelijk om alleen het binnenwerk van uw meubel te herstellen. Zo blijft de bekleding behouden, maar biedt uw meubel weer het juiste comfort. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot stofferen van uw meubel? Atelier Burgmans denkt graag met u mee.

Onze ambachtelijke projecten

Steeds vaker zien wij dat er aan de eettafel houten…

Lees meer

De tandartsstoel, ofwel de behandelunit, is een belangrijk gereedschap van…

Lees meer

Atelier Burgmans is er niet alleen voor zitmeubelen van binnenshuis….

Lees meer

Bij het vak meubelstofferen wordt vaak gedacht aan het bekleden…

Lees meer
Klanten met een lach

Wat klanten over ons vertellen

Lucia van den Brande

Goede kwaliteit, goede service en vriendelijke mensen.
Super tevreden met mijn 10 opnieuw beklede stoelen.

Maurice H.

Goede service en fantastisch werk levert dit familie bedrijf, erg vriendelijke eigenaar, goed bereikbaar (doorschakelen systeem)

Huib van Leeuwen

Geweldige goede vakmensen, top service en ook nog betaalbaar. Top!!

Verschil tussen stofferen en bekleden in Naaldwijk

De termen stofferen en bekleden worden vaak met elkaar verward. Zo betreft het stofferen alleen het binnenwerk van het meubel. Denk hierbij aan de binnenkussens van de bank die mogelijk niet meer de juiste hardheid bieden. Met het bekleden doelt men puur op het vervangen van de bekleding van het meubel. Zo krijgt de stoel een nieuw uiterlijk door middel van een nieuwe stof, maar blijft het binnenwerk ongedeerd.

Banken stofferen in Naaldwijk

Wilt u graag uw meubelen stofferen in omgeving Naaldwijk? Bij Atelier Burgmans is dit mogelijk. Bij Atelier Burgmans staat het comfort voorop. Want het meubel kan immers nog zo mooi in de ruimte staan, maar als het meubel niet prettig meer zit, met mogelijke pijnklachten als gevolg, zal het meubel nooit optimaal gebruikt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw doorgezakte bank, of de ingezakte rugkussens. Maar ook als uw bank juist te hard zit, waardoor het genot wordt belemmerd. Voor al deze punten biedt Atelier Burgmans graag een oplossing. Door de huidige staat van uw meubel te bepalen en te kijken naar uw gewenste situatie ten opzichte van de mogelijkheden, kan het juiste doel worden gerealiseerd. Wilt u graag uw banken laten stofferen in Naaldwijk? Atelier Burgmans helpt u graag.

Stoelen stofferen in Naaldwijk

Is uw klassieke stoel doorgezakt of bent u niet tevreden met het comfort? Door dit te herstellen kunt u het meubel weer optimaal gebruiken. Zo is het ook mogelijk om naast het stoelkussen op te vullen, het gehele binnenkussen te vervangen. Zo wordt er bij Atelier Burgmans gewerkt met diverse materialen, waardoor er vele mogelijkheden zijn tot het stofferen van uw stoelen in Naaldwijk. Kortom, wilt u de bekleding van uw stoel behouden, maar biedt de stoel niet meer het gewenste comfort, ook voor de kleine reparaties bent u bij Atelier Burgmans welkom.

Tuinkussens of bootkussens stofferen in Naaldwijk

Is het zomer voorbij en komt u tot de conclusie dat de vulling van uw bootkussens is geslonken? Het stofferen is in dit geval dan voldoende. Door de kussens op te vullen of het materiaal te vervangen voor een beter geschikt materiaal, kunt u weer optimaal van de kussens genieten en blijft de bekleding behouden. Liggen uw tuinkussens het gehele jaar in de buitenlucht en bent u op zoek naar een beter bestand materiaal tegen de regen, Atelier Burgmans beschikt over diverse materialen voor zowel binnen als buiten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot het stofferen van uw tuinkussens of bootkussens in Naaldwijk? Neem dan gerust contact met Atelier Burgmans op.

Overige meubels stofferen in Naaldwijk

Uw meubelen stofferen in omgeving Naaldwijk? Dit is mogelijk. Atelier Burgmans heeft al vele jaren ervaring met zowel het bekleden, als het stofferen van diverse meubels. Van het vervangen van het schuimmateriaal van een motorzadel, het opvullen van de rugkussens bank, tot het vervangen van de onderzitting van de tuinbank, Atelier Burgmans doet het graag. Wilt u graag uw meubelen laten stofferen maar weet u niet precies wat er nodig is om tot het gewenste resultaat te komen? Door middel van een vrijblijvend bezoek kan worden vastgesteld wat er aan uw meubel herstelt moet worden en wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Duurzaamheid van stofferen in Naaldwijk

Zowel het bekleden als het stofferen van meubelen is economisch verantwoord. Door het bekleden van uw meubel met een stof, leer of kunstleer naar keuze, biedt u het meubel een tweede leven. Door uw meubel te stofferen in omgeving De lier, en de bekleding te behouden, kan het meubel ‘nog een rondje verder’. Hierdoor worden meubelen bespaard en niet onnodig weggegooid. Daarnaast vindt Atelier Burgmans het belangrijk om de herkomst van de materialen te weten. Door op een bewuste manier in te kopen wordt de afvalstroom zo veel mogelijk bepekt. Het restafval wordt zoveel mogelijk gerecycled en gescheiden.

Kosten van stofferen in Naaldwijk

Wit u graag uw meubelen laten stofferen of bekleden in Naaldwijk, maar wilt u graag weten wat de bijkomende kosten hiervoor zijn? Atelier Burgmans maakt het graag zo overzichtelijk mogelijk. Door eerst een vrijblijvende offerte op te stellen, krijgt u een overzicht van de totale kosten. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw meubelen? Door het toezenden van informatie en afbeeldingen van uw meubelen, per mail, WhatsApp of door het invullen van het contactformulier, kan een vrijblijvende offerte voor u worden opgesteld. Bent u niet in de gelegenheid tot het toezenden van informatie en afbeeldingen? Dan komt Atelier Burgmans graag vrijblijvend bij u langs voor het opstellen van een vrijblijvende offerte.